Auto theorie examen halen

In Zaandam Poelenburg en omgeving zijn er ontzettend veel partijen die theorie cursussen aanbieden die jou de mogelijkheid geven om je snel te kunnen voorbereiden op het CBR theorie-examen. Het halen van je theorie-examen is van essentieel belang als jij wilt gaan starten met autorijden en je rijbewijs wilt gaan halen. Zonder jouw theorie examen, krijg je ook geen rijbewijs!

Snel en gemakkelijk

Wil je geen kostbare tijd verspillen aan je theorie-examen, maar zo snel mogelijk zelf achter het stuur zitten? Tijdens de theoriecursus in Zaandam Pelderveld leer je alle tips en tricks om snel te slagen voor je autotheorie-examen. We behandelen alle lesstof van het examen zoals jij die gaat krijgen bij het CBR examen. Wij oefenen veel met CBR-proefexamens en behandelen de vragen klassikaal. Door de handige ezelsbruggetjes van Theoriespeed.nl wordt het beantwoorden van de vragen heel simpel en ga je goed voorbereid naar het CBR om het theorie-examen met succes af te leggen.

Voor wie is onze cursus bedoeld.

Als jij jouw autorijbewijs (B) wilt gaan halen is het theorie-examen verplicht. Bij Theoriespeed kun je er zeker van zijn dat je snel kunt slagen voor je theorie-examen. Dus als je op zoek bent naar een opleidings instituut waar  je zo min mogelijk kans hebt om te zakken, dan ben je bij Theoriespeed aan het juiste adres.

Onze cursus is als volgt.

  • Tijdbesparing
  • Inclusief theorieboek
  • Je hoeft zelf geen examen te regelen
  • Examendatum in overleg
  • Een complete theorieopleiding in een van onze verkeerstheoriecentra
  • Goede instructeurs
  • Snelle en complete cursus
  • Geen zelfstandige, maar gezamenlijke studie die motiverend werkt

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Tijdens je aanmelding kun je ervoor kiezen om veilig via iDEAL te betalen of om een factuur te ontvangen en deze via een bank overmaking te betalen.

Als je een vraag hebt laat het ons dan weten door middel van het contactformulier op onze website. Vergeet niet om ook op onze veelgestelde vragen te bekijken

Bij annulering van de theoriecursus auto of het examen, heb je geen recht op terugbetaling. Op de dag van het examen moet je zestien jaar oud zijn en een geldig wettelijk toegestaan identiteitsbewijs tonen.

Theorie examen halen in Poelenburg