Theorie halen
Bij Theoriespeed.nl.

Theorie in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)

Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen

Inclusief drankjes én lunch

Hoge slagingspercentage

Theorie cursus

Wil jij ook snel op een goede manier jouw theorie examen halen voor je rijbewijs B, motor of scooter? Bij Theoriespeed.nl Je leert op een leuke en interactieve manier de meest recente auto theorie, scooter theorie en motor theorie.

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Om te beginnen, dien je je aan te melden via het aanmeldingsformulier op onze website. Je kiest hier de gewenste datum uit die jou het beste uitkomt. Na de aanmelding, dien je een aanbetaling te doen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail van ons. Een paar dagen voor dat de theoriecursus plaatsvindt, ontvang je een e-mail met oefenmateriaal om je nog beter voor te bereiden. Daarnaast ontvang je ook alle informatie over de cursus zelf, de locatie, het tijdstip van de cursus etc. Wij zorgen er ook voor dat er een theorie-examen bij het CBR wordt gereserveerd voor jou, tenzij u dit zelf al gereserveerd heeft.

Theorie aanvragen Zaanstad | Gevaarherkenning

Tijdens de cursus worden de verschillende onderdelen besproken en worden er ook korte pauzes genomen. Wij gaan aan de slag met kennis & inzicht, gevaarherkenning en aan het einde examens oefenen.

Bij Theoriespeed.nl leer je de auto theorie snel en kun je dus ook heel snel het CBR examen afleggen. Geef ons jouw voorkeuren door en wij gaan direct aan de slag! Doordat Theoriespeed.nl jarenlange ervaring heeft met het verzorgen van theoriecursussen in meerdere plaatsen in Zaanstad, weten we de cursus altijd efficiënt en up-to-date te houden. De cursus is gericht op kwaliteit en effectiviteit. Onze topinstructeurs stomen je helemaal klaar om zo snel mogelijk het theorie-examen te halen.

Indien je nog vragen hebt over onze theoriecursussen of je hebt een andere vraag. Neem dan gerust even contact met ons op via ons online contactformulier of bel ons even op. Onze support afdeling staat iedere werkdag (09.00-17.00) voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Theorie aanvragen Zaanstad

VRAAG DIRECT JOUW CURSUS AAN

Stel uw vraag via WhatsApp

Enkele feiten

Geslaagde cursisten

Theorietrainers

Jaar ervaring

Cursus locatie