Snel & Vertouwd je Theorie certificaat behalen

Hoge slagingspercentage

Dat doe je bij Theoriespeed in Zaandam

Theoriecertificaat in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)
Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen

Dat doe je bij Theoriespeed in Zaandam

Theoriecertificaat in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)
Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen

Waar wordt de Theoriecursus gegeven?

De theoriecursus wordt gegeven in ons kantoor in Zaandam. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en op loopafstand van het centraal station Zaandam. Meest gestelde vragen.

Wanneer wordt de Theoriecursus gegeven?

Momenteel gaat het zo: Nadat je je hebt aangemeld voor de cursus, nemen wij vervolgens contact met jou op om de cursus gezamenlijk in te plannen.

Inschrijven Theoriecursus

Alle aanmeldingen lopen via de website onder het kopje ‘Theorie cursus aanvragen’. Na het aanmelden ontvangt u een mailtje dat wij uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben. Er wordt vervolgens telefonisch contact met u opgenomen om de cursus in te plannen.

Wat is de kans dat ik slaag voor mijn theorie-examen?

De kans dat je snel slaagt voor je theorie-examen is afhankelijk van een aantal factoren. Aanvangsniveau, concentratie, spanning en opletten tijdens de cursus spelen hierbij een belangrijke rol. Na het volgen van een cursus bij ons zien we dat meer dan de helft van onze cursisten in één keer slaagt.

Kan ik mijn afspraak/theoriecursus nog afzeggen?

Als het examen is betaald en gereserveerd is afzeggen niet meer mogelijk. Het examen kan wel verplaatst worden naar een datum in de toekomst. Bij het niet opkomen dagen zonder geldige reden of een niet tijdige afzegging zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Bij afname van een pakket wordt het bedrag niet gerestitueerd.

Kan ik bij jullie ook praktijklessen volgen?

Dat is zeker mogelijk. Wij zijn onderdeel van Zaanseverkeersopleidingen.nl waardoor wij geen wachttijden kennen. Nadat je bent geslaagd kun je dus direct beginnen met rijlessen bij Zaanseverkeersopleidingen. Je kunt dus heel snel je rijbewijs halen. Vragen? Voor vragen of opmerkingen kunt je via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of langskomen op kantoor. Ons support team staat dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees ook theorie-examen halen in Zaandam

Algemeen

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Uiteraard. Onze cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen er samen voor dat ook deze leerlingen zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldige identiteitskaart of paspoort te hebben. Als je dit niet kan aantonen bij het CBR mag je helaas geen examen afleggen.

Je kunt met een scooter rijbewijs ook het CBR-examen afleggen. Een scooter rijbewijs is namelijk ook een officieel identiteitsbewijs.

Als je bent gezakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een gratis theorie-cursus. De kosten voor een nieuw theorie-examen zijn wel voor eigen rekening.

Wij raden je aan om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Voordat de cursus plaatsvindt, krijg van je ons oefenmateriaal toegestuurd die je kan bestuderen. Eventuele vragen hierover kan je uiteraard tijdens de cursus stellen.

De minimale leeftijd om deel te mogen nemen aan het CBR-theorie examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig.

Informatie over de cursus

Helaas geven wij de auto theoriecursus momenteel alleen in het Nederlands.

Dit is mogelijk. Je kan dit direct bij het aanmelden aangeven. Let wel op dat dit €12,- extra kost boven op de kosten van het theorie-examen.

Dit is mogelijk, omdat wij een theorie, - en rijschool zijn. Wij kunnen dus ook individuele examens reserveren. Let wel op dat een individueel examen extra kost.

Dit is mogelijk. Let wel op dat dit extra kost. Dit kunt u aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Ook dit is mogelijk. Na je aanmelding zullen wij hier contact met je over opnemen om alles samen te bespreken. Je betaalt dan uiteraard alleen voor de cursus en dus niet voor het CBR theorie-examen.

Het CBR-theorie examen zal na je aanmelding door ons gereserveerd worden.

Dit is mogelijk. Neem hiervoor graag even contact op met onze klantenservice.

Zolang er nog geen CBR-examen voor je geserveerd is, is dit mogelijk. Neem hiervoor graag even contact op met onze klantenservice.

Neem hiervoor graag even contact op met onze klantenservice en dan regelen wij dit samen.

Voordat wij een theorie-examen voor jou kunnen reserveren, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je door middel van het afgeven van een machtiging op mijncbr.nl met je DigiD. Dit geldt voor theorie-examens vanaf 1 maart 2021.

Kijk onder het kopje ‘rijschool machtigen’ op de website van onze rijschool Zaanse verkeersopleidingen voor het stappenplan om ons te machtigen.

Betaling

Na aanmelding dien je een aanbetaling te doen van €56,- via iDeal. Hierna staat je aanmelding vast. Het restante bedrag dient bij aanvang van de cursus contant betaald te worden.