Snel & Vertouwd je Theorie certificaat behalen

Hoge slagingspercentage

Dat doe je bij Theoriespeed in Zaandam

Theoriecertificaat in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)
Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen

Dat doe je bij Theoriespeed in Zaandam

Theoriecertificaat in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)
Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen

Geslaagd en wat nu?

Nu je het theorie-examen met succes hebt behaald, is het tijd om stappen te ondernemen om je rijbewijs te behalen. Meld je aan voor rijlessen bij een erkende rijschool in de regio. Onze ervaren instructeurs leren je alles wat je moet weten om zelfstandig en veilig te rijden. Door regelmatig rijlessen te volgen en veel te oefenen, kun je snel je praktijkexamen doen en je rijbewijs behalen.

Theorie Cursus aanvragen bij Theoriespeed in Zaandam

Rijlessen gaan volgen

Als je geslaagd bent voor je theorie-examen, is het tijd om de volgende stap te zetten en rijlessen te gaan volgen. Bij onze erkende rijschool, Zaanseverkeersopleidingen, bieden wij zowel autorijlessen als bromfietsrijlessen aan. Het is van groot belang om tijdens de rijlessen zo veel mogelijk ervaring op te doen in het verkeer, zodat je uiteindelijk veilig en zelfverzekerd de weg op kunt.

Onze rijinstructeurs zorgen ervoor dat je de juiste vaardigheden ontwikkelt om de weg op te gaan en het voertuig veilig onder controle hebt en weet te besturen.

Schakel auto of automaat

We geven rijlessen in schakelauto’s en auto met een automatische versnellingsbak.

Gratis Proefles

Bij Zaanseverkeersopleidingen, onze erkende rijschool, kun je een gratis proefles aanvragen voor autorijlessen. Onze gratis proefles biedt je de kans om te ervaren of er een klik is tussen jou en de rijinstructeur, en of onze lesmethode bij je past. Na afloop van de proefles zal de instructeur een reële inschatting maken van hoeveel rijlessen je mogelijk nodig hebt en al je vragen beantwoorden. Zo weet je zeker dat je bij ons op de juiste plek bent voor rijlessen en de weg naar je rijbewijs.

E-rijschool app

Bij Zaanseverkeersopleidingen bieden wij niet alleen traditionele rijlessen aan, maar ook een innovatief e-rijschool systeem. Tijdens het inplannen van de proefles zal één van onze medewerkers vertellen over de E-rijschool app. In deze app heb je een persoonlijk account, waarmee je altijd een overzicht hebt van je gekozen pakket, je tegoed, de lessen die je al hebt gehad en de lessen die in de toekomst gepland staan. Dit maakt het leerproces efficiënter, inzichtelijker en gemakkelijker voor jou.