Snel & Vertouwd je Theorie certificaat behalen

Hoge slagingspercentage

Bromfiets Theoriecursus

Theoriecertificaat in één keer halen

Professionele begeleiding (klassikaal of individueel)
Inclusief CBR-examen of Exclusief CBR-examen
Inclusief drankjes én lunch

Theorie examen bromfiets doen?

Voordat je het praktijkexamen voor de bromfiets mag gaan doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Je mag theorie examen doen vanaf 15,5 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op.

De bromfiets theorie cursus is als volgt opgebouwd

 • Tijdbesparing
 • Een complete theorieopleiding in een van onze verkeerstheoriecentra
 • Professionele instructeurs
 • Snelle en complete cursus
 • Geen zelfstandige, maar gezamenlijke studie die motiverend werkt
 • Inclusief theorieboek
 • Je hoeft zelf geen examen te regelen
 • Examendatum wordt met jou in overleg gekozen

Bij annulering van de theoriecursus bromfiets of het examen, heb je geen recht op terugbetaling. Op de dag van het examen moet je 15,5 jaar oud zijn en een geldig wettelijk toegestaan identiteitsbewijs tonen.

Hoeveel kost onze cursus en hoe kan ik betalen?

 • De theoriecursus kost géén € 110,00  maar slechts € 99,00 met professionele begeleiding (klassikaal of individueel)  Inclusief drankjes én lunch.
 • Het standaard theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 37,00 in 2022.
 • Toeslag extra tijd examen bedraagt  € 12,00 Als je over een erkende rechtsgeldige dyslexieverklaring beschikt, kun je de toeslag van € 12,00  binnen 14 dagen na je examen terugvragen. De toeslag kun je via Mijn CBR terugvragen.

Tijdens je aanmelding kun je ervoor kiezen om veilig met iDEAL te betalen.

Gemakkelijk en snel

Wil je geen kostbare tijd verspillen aan je bromfiets theorie-examen, maar zo snel mogelijk zelf een bromfiets besturen? Tijdens de bromfiets theoriecursus leren wij je alle tips en tricks om goed voorbereid examen te kunnen doen. We behandelen alle lesstof van het bromfiets examen zoals jij die gaat krijgen bij het CBR examen. Wij oefenen veel met CBR-proefexamens en behandelen de vragen klassikaal. Door de handige ezelsbruggetjes van Theoriespeed.nl wordt het beantwoorden van de vragen heel simpel en kun het examen succesvol af  leggen.

Voor wie is onze cursus bedoeld?

Als jij jouw bromfietsrijbewijs  wilt gaan halen is het theorie-examen verplicht. Bij Theoriespeed kun je er zeker van zijn dat je snel kunt slagen voor je theorie-examen. Dus als je op zoek bent naar een opleidingsinstituut waar  je zo min mogelijk kans hebt om te zakken, dan ben je bij Theoriespeed aan het juiste adres.

Als je een vraag hebt laat het ons dan weten door middel van het contactformulier op onze website. Vergeet niet om ook op onze veelgestelde vragen te bekijken